Greek Rowers

Greek Rowers


Εορταστικό μήνυμα του Προέδρου της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, κ. Καρρά.

Posted: 27 Dec 2012 09:06 AM PST


Αγαπητοί επισκέπτες του «GREEK ROWERS», με την ευκαιρία της ενανθρώπησης του Κυρίου μας και τον ερχομό του 2013, θα ήθελα να σας στείλω τις θερμότερες ευχές μου για Υγεία, ατομική και οικογενειακή ευτυχία και να σας ζητήσω όλοι μαζί να ευχηθούμε και να στηρίξουμε την καθ΄ ύψος και πλάτος περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος μας.

Το 2012 φεύγει αφήνοντας πίσω μία εξαιρετική σε αποτελέσματα αγωνιστική χρονιά, με πολλούς νέους αθλητές να έχουν έρθει στο άθλημα (ο μεγαλύτερος αριθμός εκδοθέντων δελτίων) και που, με τις συνεχείς προσπάθειες του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γ. Ιωαννίδη, να υλοποιείται ο εγκριθείς προϋπολογισμός του 2012, γεγονός που σημαίνει ότι θα ξεκινήσουμε το 2013 χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες προηγουμένων χρήσεων.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους.

Ευχές απο την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία

Posted: 27 Dec 2012 09:05 AM PSTΗ Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία, ο Πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ, οι ομοσπονδιακοί προπονητές, οι αθλητές των Εθνικών ομάδων, το προσωπικό και όλοι οι συνεργάτες της

Εύχονται στην Κωπηλατική οικογένεια Χρόνια Πολλά γεμάτα υγεία και το 2013 να είναι συνέχεια της ανοδικής πορείας του αθλήματος μας σε όλα τα επίπεδα.

Πηγή: www.kopilasia.gr

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Ομίλου Ερετών

Posted: 27 Dec 2012 02:30 AM PST


Αγαπητοί φίλοι του Ομίλου Ερετών,
Στις φετινές γιορτές, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά αξίζει να γιορτάσουμε, να περάσουμε όμορφα, να γνωριστούμε με τον διπλανό μας.
Ο Όμιλος Ερετών στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων προσκαλεί τους αθλητές, τους γονείς τους, τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου, σε τρείς μοναδικές εκδηλώσεις.
Το βράδυ της Δευτέρας 31 Δεκεμβρίου 2012, ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τον ερχομό της νέας χρονιάς και να ευχηθούμε το 2013 να φέρει υγεία, εργασία και αγάπη σε όλο τον κόσμο. Για την επιτυχία της βραδιάς παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε την παρουσία σας στη γραμματεία ή τους προπονητές του Ομίλου. Η επιτυχία της βραδιάς στηρίζεται στο δικό σας κέφι και στη δική σας συμμετοχή.
Την Παρασκευή 04 Ιανουαρίου 2013 στις 21:00, στην Δημοτική Πινακοθήκη του Πειραιά, στο κτίριο του Παλαιού Ταχυδρομείου, σας προσκαλούμε σε μια βραδιά μουσικής δωματίου με τους Σπυρίδωνα Τσελέντη στο πιάνο & Αντώνιο Ρεμούνδο στο βιολί. Το κόστος της πρόσκλησης είναι 10 ευρώ και τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την αγορά κωπηλατικού σκάφους.
Λόγω περιορισμένου αριθμού προσκλήσεων, παρακαλούμε όπως τις προμηθευτείτε νωρίτερα από τη γραμματεία και τους προπονητές του Ομίλου.
Την Κυριακή 06 Ιανουαρίου 2013, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας ο Αγιασμός των Υδάτων και στην συνέχεια θα ακολουθήσει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας. Παρακαλούμε όπως προσέλθετε ως τις 12.00 πμ.
Η συμμετοχή σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς

ΝΟΚΑΤ: Απολογισμός 2012

Posted: 27 Dec 2012 12:30 AM PST

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΘΕΤΙΚΟΣ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2012 ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ιδιαίτερα επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η χρονιά που τελειώνει για τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης, που το 2012 πανηγύρισε πολλές Διεθνούς και Πανελλήνιου επιπέδου επιτυχίες.
Το τμήμα κωπηλασίας συνέχισε για ακόμη μια χρονιά την ανοδική πορεία του. Ο χορός των επιτυχιών άνοιξε για την κωπηλασία του Ν.Ο.ΚΑΤ. τον Απρίλιο, με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων, Ανδρών-Γυναικών όπου ο Ν.Ο.ΚΑΤ. στέφθηκε Πρωταθλητής στη τετράκωπο εφήβων (Καραμήτρος Θ.- Κακούρης Ν.-Ζέρβας Ειρ.-Μπικογιάννης Γ.) και κατέκτησε 2 αργυρά (σκιφ γυναικών και διπλό σκιφ νέων γυναικών) και 2 χάλκινα μετάλλια (δίκωπο εφήβων και σκιφ γυναικών).
Τον Μάιο, στους Αγώνες Ολυμπιακής Πρόκρισης, η Κ.Νικολαΐδου έφτασε πολύ κοντά, αλλά δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρο μιας συμμετοχής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Παρόλα αυτά η δικαίωση των προσπαθειών της ήρθε λίγο αργότερα, στις αρχές Ιουλίου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στο Τρακάϊ της Λιθουανίας, όπου η Νικολαΐδου κατάφερε να ανέβει για δεύτερη φορά στη καριέρα της στο βάθρο των νικητών σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στο διπλό σκιφ γυναικών και έδωσε στον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης την ευκαιρία να πανηγυρίσει το έκτο Παγκόσμιο μετάλλιο στην ιστορία του. 
Δυο εβδομάδες αργότερα ο Ν.Ο.ΚΑΤ. ανακηρύσσονταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής στην τετράκωπο με πηδαλιούχο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων, ενώ και στις Πανελλήνιες Διοργανώσεις της μικρότερης κατηγορίας(12-14 ετών) κατακτά δυο αργυρά και δυο χάλκινα μετάλλια.
Οι Διεθνείς επιτυχίες ολοκληρώνονται τον Σεπτέμβρη με τη συμμετοχή της Κ.Νικολαΐδου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και την κατάκτηση δυο χρυσών (Κακούρης-Καραμήτρος) και τριών αργυρών μεταλλίων (Κακούρης-Καραμήτρος-Νικολαΐδου Δέσποινα)  στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στη Βουλγαρία.